Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.ročník Legendy open

7. 9. 2018

Turnaj slavičínských legend se hrál už podesáté

06.09.2018

http://www.regionvalassko.cz/aktuality/20180906154321_tb.jpgREGION: V jubilejním ročníku se na antukových kurtech Oáza sešlo sedm deblových párů, vítězství obhájili Milan a Petr Ptáčkovi z Brna

 

Na antukových kurtech v areálu Oáza ve Slavičíně proběhl v sobotu 25. srpna 2018 již desátý ročník tradičního turnaje v tenisovém deblu pod názvem Legendy open. Tentokrát se do Slavičína sjelo sedm párů a prvenství zde obhajovala bratrská dvojice Milan a Petr Ptáčkovi z Brna. Hrálo se systémem každý s každým na dva vítězné sety od stavu 2:2, v případě remízy rozhodoval tiebreak do deseti míčů.

 

 

 

Letošní turnaj byl poměrně vyrovnaný a častokrát se rozhodovalo až v samotných koncovkách, zde doplatila na špatné závěry utkání dvojice Libor Argaláš a Štěpán Heiník, kteří v teibreaku prohráli hned třikrát. Příjemným překvapením byly výkony nově složené dvojice Zdeněk Šiška a Petr Souček, kteří nakonec brali třetí místo.

http://www.regionvalassko.cz/fotogalerie/20180906153949.jpg

 Vítězství obhájili Milan a Petr Ptáčkovi z Brna              foto: Milan Ptáček                fotogalerie

 

Poslední zápas turnaje rozhodoval o celkovém vítězi, kdy slavičínsko-litvínovská dvojice Petr Koseček a Libor Matějovič promarnila s bratry Ptáčkovými dva mečboly. Zápas tak skončil ve třetím setu výhrou "Brňáků" v poměru 14:12. Celkově měl turnaj výbornou úroveň a všichni zúčastnění se již těší na další - jedenáctý ročník.

-kos-