Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velikonoční turnaj Slavičín 22.3.2008

24. 3. 2008

V sobotu 22.3.2008 proběhl již čtvrtý ročník Velikonočního turnaje v sálovém fotbale hráčů nad 35 let. Tento turnaj má ve Slavičíně dlouholetou tradici, protože hráči, kteří tento turnaj hrají, byli u zrodu ještě staršího "Štěpánského" turnaje a vzhledem k narůstajícímu věku hráčů, bylo již nutno založit turnaj pro starší věkovou skupinu.Mužstva byla rozlosována ještě před turnajem do dvou skupin :

Skupina A : Závada,Vlára,Zahradní a TVD

Skupina B : Hadráři,Hugoni,Nevšová a Elva

Ve skupinách hrála mužstva každý s každým a první dvě mužstva pak odehrála semifinále:  vítěz sk.A s 2. sk.B a vítěz sk.B z 2.sk A. = vítězové hráli finále a poražení o 3.místo. Základní skupiny vyhrála mužstva TVD a Nevšové, ze druhých míst pak postoupili Vlára a Hadráři. V prvním semifinále nastoupili proti sobě TVD a Hadráři.TVD zvítězilo 5:1 a postoupilo do finále. Ve druhém semifinále se utkala mužstva Vláry a Nevšové. Nevšová zvítězila a postoupila do fonále. Po obou semifinálových zápasech proběhly pokutové kopy o 3. místo mezi mužstvy Hadrářů a Vláry. Zvítězilo mužstvo Hadrářů 6:5, vítěznou penaltu proměnil Libor Argaláš.

Ve finálovém zápase nastoupila proti sobě mužstva TVD a Nevšové. Zápas byl odehrán ve velmi dobré kvalitě a šťasnějším vítězem se stalo mužstvo TVD Slavičín,které zvítězilo 2:0 a tento turnaj vyhrálo již po čtvrté.  

Výsledky turnaje :

Nejstarší hráč - Ptáček Milan                                                                                

Nejlepší hráč - Lysák Danek

Nejlepší střelec - Prachař Drahomír

Nejlepší brankař - Šmotek Petr

Cena Fair Play - Argaláš Libor

1. místo - TVD Slavičín

2. místo - Nevšová

3. místo - Hadráři

4. místo - Vlára

5. místo - Zahradní

6. místo - Elva

7. místo - Závada

8. místo - Hugoni

Závěrem děkují pořadatelé tohoto turnaje - ZÁVADA Hrádek, za podporu všem sponzorům a příští rok znovu v hale na Velikonoce !

 

Strnad Alois

Fotky z turnaje naleznete na : http://lolas.rajce.idnes.cz/Fotky_Velikonocniho_turnaje_Slavicin/

 

Náhledy fotografií ze složky Velikonoční turnaj -Slavičín 2008