Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štěpánský turnaj vyhrálo mužstvo Hugonů

28. 12. 2011

SLAVIČÍN: Tradiční turnaj v sálové kopané přinesl kvalitní podívanou s řadou osobností

Ve slavičínské sportovní hale se v tradičním čase na Štěpána odehrál velmi kvalitní turnaj v sálovém fotbalu. Na palubovce se opět představila plejáda fotbalistů z celého regionu počínaje znojemským Hnaníčkem či zlínským Petrem Švachem. V sestavě Kovaříků nechyběl ani bývalý hráč Olomouce, Spartaku Moskva, Sparty, Slavie a Petržalky - Aleš Urbánek nebo v dresu hrádecké Závady brumovský Ondra Školník. Na hřišti se potkali i bývalí i současní futsalisté Jerevanu jako Ivoš Světlík, Tomáš Hnilo nebo Milan Both či mladíci Dan Sochora, Broněk Fojtík a Honza Pekárek..
Právě druholigový fotbalista Znojma Jožka Hnaníček se stal největší hvězdou turnaje a svůj tým Hugonů dovedl k celkovému prvenství. Na druhém místě skončilo místní TVD a bronz urval v penaltovém rozstřelu tým Kovaříků. Na loňského obhájce - hrádeckou Závadu zůstalo nakonec čtvrté místo. Nejlepším hráčem turnaje byl po zásluze vyhlášen Josef Hnaníček, nejlepším brankářem Petr Kolařík a nejstarším hráčem turnaje byl 51 -letý Jarda Smolek.

Semifinále :

TVD - Kovaříci - 4:0
Hugoni - Závada 3:1

Finále :

Hugoni - TVD 3:2

Sestava vítězného týmu Hugonů :

Kolařík Petr - Smolek Jaromír, Čech Svaťa, Skočovský Jan, Hnaníček Tomáš, Hnaníček Josef, Argaláš Libor, Bartoš Michal, Koseček Lukáš, Koseček Petr a kustod Šiška Zdeněk
 

P.K.