Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slavičín - Lovča 2 : 2

16. 10. 2007

V sobotním utkání se slovenskou Lovčou u Žiaru nad Hronom, která je rodištěm našeho nejstaršího spoluhráče - 64 - letého (!)Pavola Kováče jsme nastoupili pouze s 11 muži a píšťalky se ujal Milan Ptáček.
Jako skvělý tah se později ukázalo zařazení Jindřicha Divily do branky, do které si stoupl snad po 35 letech, ale předvedl opravdu několik bravurních zákroků a dá se říct, že mužstvo několikrát především v první půli podržel.
My jsme se prosazovali svojí tradiční kombinační hrou, ale hromadu šancí jsme opět zazdili a soupeř byl hlavně v 1. půli po svých brejcích velice nebezpečný a ujal se také vedení v zápase.
My jsme přeskupili naše řady a hned to bylo poznat a soupeře jsme přikovali před jeho brankové území, ale starosta obce v brance Lovči se překonával a držet své mužstvo nad vodou.
Do drůhé půle jsme vstoupili velkým náporem a vyrovnání viselo častokrát na vlásku a to se podařilo až po krásné šajtli Mirka Strnada.
Hosté už tolik nebyli nebezpeční a nám se podařilo pokrýt především jejich tvůrce hry, ale po naší zbytečné chybě jsme inkasovali hloupou branku a museli jsme výsledek opět dotahovat, Petr Abrhám trefil tyčku a spalovačem šancí se stali takřka všichni útočící hráči. Vyrovnat se podařilo až Petrem Kosečkem po velmi hezké akci Milana Botha a do konce utkání jsme nadále pokračovali ve svém festivalu zahozených šancí, ale s konečnou remízou byly nakonec spokojeny oba celky a posezení na tribuně mohlo nadále probíhat v přátelské atmosféře a ve zpěvu jsme jako vždy opět zvítězili !

Legendy Slavičína - Lovča (Slovensko)  2:2
Branky : Mira Strnad, Petr Koseček

sestava - Divila - Majc, Vaněk, Málek, Kováč, Argaláč, Strnad, Both, Abrhám, Fojtík a Koseček