Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mezinárodní turnaj v Hradišti

14. 12. 2012

Uherské Hradiště - Vítej, zlatý hattricku! Legendární hokejovou hlášku si mohli v sobotu odpoledne notovat internacionálové Slovácké Slavie Uherské Hradiště, kteří na domácím mezinárodním turnaji v halové kopané hráčů nad 45 let zvítězili potřetí za sebou.

I tentokrát rozhodoval až poslední zápas s tradičním rivalem Trnavou. Jelikož svěřenci Karla Kuby zaváhali s Vítkovicemi (5:5), museli v posledním utkání turnaje zvítězit. Duel s Trnavou ale začali  lépe hosté, kteří se dostali do vedení. Slovácká protivníka zlomila třemi údery během dvou minut . Melichárek, Hlahůlek a Soldán přepsali stav na 3:1. Soupeř se sice ještě přiblížil na rozdíl jediné branky, zásahy Němčického a Bouři ale definitivně zlomily jeho odpor 5:2.

„Každý rok si říkáme, že už to nemohlo být lepší , ale tentokrát byl celý turnaj opravdu nejlepší," usmíval se jeden z organizátorů Ladislav Botek, který společně s triem Nesázal, Kroebl, Flašar s pořádáním turnaje končí. „Čtrnáct ročníků stačilo. Hodili jsme rukavici mladším, uvidíme, kdo z nich ji zvedne. Byl bych strašně rád, kdyby ji nenechali ležet a mohli  nás starší na příští ročník pozvat," prohlásil Botek, kterému udělal radost účast spousty někdejších funkcionářů Slovácké Slavie Uherské Hradiště. „Potěšilo mě, že přijali naše pozvání. Byli to oni, kteří tady vytvářeli podmínky pro fotbal , abychom ho my mohli hrát. Za to jim patří velké poděkování," dodal na závěr Ladislav Botek.

Výsledky Slovácké: Vítkovice 5:5, Slavičín 7:0, Trnava 5:2.

Konečné pořadí: 1. Uh. Hradiště, 2. Trnava, 3. Vítkovice, 4. Slavičín.

Uh. Hradiště: Barcuch, Kroebl Soldán 6, Hlahůlek 3, Červinka 2, Němčický 2, Bouřa 2, Melichárek 1, Ježek 1, Bůžek.

 

 

 

 

fotky naleznete :

http://slovacky.denik.cz/galerie/mezinarodni-turnaj-halova-kopana-uheske-hradiste-121212.html?mm=4182771

A.s.