Jdi na obsah Jdi na menu
 


Legendy Slavičín - Internacionálové Dubnice SK 2:4

8. 7. 2009

Internacionálové podlehli Dubnici.

Slavičínští internacionálové vedli nad Dubnicí o dvě branky, vítězství nakonec neudrželi.

 

Fotbaloví internacionálové Slavičína odehráli v rámci červencové Park - párty utkání s družebním městem Slavičína - slovenskou Novou Dubnicí.

Utkání se odehrálo na velmi kvalitně připraveném trávníku v Nevšové, když hřiště ve Slavičíně je v rekonstrukci pro třetí ligu.

Úvod zápasu vyšel slavičanům náramně a po deseti minutách hry šli Bothem do vedení. Hosté ze Slovenska se v úvodu nejprve hledali a do častějšího ohrožení Barcuchovi svatyně se příliš nedostávali. Domácí vzápětí vstřelili Divilou druhou branku a další své vyložené šance do půle neproměnili a v poslední minutě přišel trest v podobě kontaktního gólu a zkorigování skóre na 2:1.

Druhý poločas začal lépe slovenský celek, který měl přeci jen mladší tým s několika hráči se zkušenostma z ligového Trenčína, nejprve však nebyla uznána branka Valachů pro domnělý ofsajd a poté se po chybě obrany se prosadil slovenský vytáhlý útočník a srovnal skóre zápasu.

Dubničany tento moment polil živou vodou a během pěti minut zasadili slavičanům těžký úder v podobě dalších dvou branek. Domácí nesložili zbraně, ale po obrovských šancích se jim vyrovnat nepodařilo.

 

Odveta v Nové Dubnici je naplánována na konec září tohoto roku.

 

Internacionálové FC TVD Slavičín -  internacionálové MFK Nová Dubnica 2:4 (2:1) branky : Both a Divila

 

Seatava - Barcuch (46. min Baklík) - Heinik, M. Ptáček ml., Málek, Adámek, Argaláš, Smolek, Bartoš, Both, Divila a Koseček (střídali - Munster, Majc, Fojtík a M. Ptáček st.)

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Slavičín - Dubnica SK 2009