Jdi na obsah Jdi na menu
 


Legendy Slavičín - FC Dubnice SK

6. 6. 2010

Sobota 5.6.2010 Slavičín 16 hodin

Legendy Slavičín - FC Dubnice SK  4:3 ( 1:0 )

Branky domácích : Haraga, Heiník a Ptáček M.ml. 2

Mezinárodní zápas se odehrál na domácím hřišti ve Slavičíně v rámci dlouhodobých výborných kontaktů obou mužstev. Domácím vyšel začátek zápasu a  hned v úvodu šli Haragou do vedení, hosté pak nastřelili pouze tyč slavičínské branky. Ve druhém poločasu pokračoval nápor slavičínských fotbalistů, za které se dvakrát trefil Milan Ptáček a branku přidal také Štěpán Heiník. Hosté ze Slovenska dokázali v závěru ještě utkání zdramatizovat, když se dotáhli na rozdíl jediné branky,

Odveta se hraje v polovině září na Slovensku, když družební město Nová Dubnica bude slavit 50. výročí svého založení. Utkání na slavičínském stadionu přihlížel i starosta města Jaroslav Končický a po utkání následovalo společné posezení obou týmu v pivnici Hotelu Slavičan. Další utkání by měli Slavičané odehrát v Bylnici a začátkem července je čeká ještě domácí zápas s FC Slovácko.

Velký dík patří sponzorovi utkání Karlovi Tomaníkovi = Pivnice hotelu Slavičan !

Sestava domácích :

Talčík - Argaláš, Heiník, Adámek M.,Ptáček M. ml., Málek J., Strnad M., Haraga F.,Smolek,   Munster, Dorůšek, Ptáček P., Majc O., Divila, Koseček a Abrahám.  

foto S.Belžíka najdete na : http://lolas.rajce.net/Fotky_ze_zapasu_s_Dubnici_2010

A.s. 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Ze zápasu s Dubnicí 2010