Jdi na obsah Jdi na menu
 


Internacionálové Slavičína se Slováky remizovali

29. 9. 2016

SLAVIČÍN: Utkání družebních měst Slavičína a slovenské Nové Dubnice skončilo zaslouženou remízou, diváci viděli šest branek a určitě se nenudili.

Do Slavičína zavítal v sobotním odpoledni celek internacionálů ze slovenské Nové Dubnice, která je zároveň družebním městem Slavičína. Oba celky se utkávají na fotbalovém hřišti již několik let a navzájem se velmi dobře znají. Celková bilance obou týmů je také hodně vyrovnaná a zápasy mívají velmi dobrou úroveň. Slováci tentokrát přivezli na Valašsko omlazený tým, hlavní hvězdou jejich výběru byl Luboš Nosický, bývalý ligový hráč Zbrojovky Brno, Drnovic a pražské Dukly. Domácí tým představil v sestavě několik nových tváří, které se dokázali i střelecky prosadit.

Zápas začali podstatně lépe hostující hráči, kteří dvakrát prověřili brankáře Ocelíka. Domácímu týmu toto varování nestačilo a po patnácti minutách poprvé inkasoval. Slavičané prostřídali sestavu a hned to bylo znát. Přišly pak velké chvíle domácího útočníka Juraje Sokoloviče, který dvěmi brankami otočil výsledek a Slavičané odcházeli do kabin spokojenější. Hosté začali nátlakovou hrou i druhé dějství a podařilo se jim po zásluze vyrovnat. Domácí celek v závěru sahal po vítězství, když se deset minut před koncem krásně trefil Jirka Váňa. Hosté ze Slovenská ale nesložili zbraně a v závěrečném tlaku se jim podařilo Dohňanským vyrovnat. Do konce zápasu už branka nepadla, i když byly šance na obou stranách. Utkání skončilo spravedlivou remízou a vydařilo se i závěrečné posezení obou týmů. Odveta se odehraje v příštím roce, tentokrát na Slovensku.

Toto utkání bylo spolufinancováno Městem Slavičín ! 

 

FC TVD Slavičín vs. MFK Nová Dubnica 3:3 (2:1)

Kos

 

 

Náhledy fotografií ze složky Zápas s Dubnicí září 2016