Jdi na obsah Jdi na menu
 


Internacionálové FC Slovácko vs Internacionálové FC TVD Slavičín 4:2

3. 7. 2009

Internacionálové FC Slovácko vs Internacionálové FC TVD Slavičín 4:2 (2:1)

Branky : Kadlec, Bouřa, Ježek a Chmelík - Floreš a Koseček

Slavičínští internacionálové o víkendu odehráli přátelské utkání v Břestku proti internacionálům FC Slovácko (snímek z utkání - foto Staňa Belžík) a rozhodně ostudu proti vyspělému soupeři neudělali. V domácím týmu nastoupil i vícemistr Evropy z roku 1996 v Anglii a hráč bundesligového Kaiserslauternu Miroslav Kadlec a také se prezentoval výstavní střelou do šibenice Barcuchovy branky, který v tomto utkání nastoupil za Slavičín.

Valaši v úvodu zaskočili svého soupeře aktivní hrou a šli do vedení brankou Floreše, domácí za dvě minuty Kadlecem rychle srovnali a vzápětí šli do vedení Bouřou. Domácí zpřesnili svoji kombinaci a bylo vidět, že většina hráčů má přeci jen ligové zkušenosti z dresu Slovácké Slavie Uherské Hradiště či později Synotu Staré Město (Kadlec, Litoš, Ježek, Melichárek, Flašar a další...)

Ve druhém poločase se hrála pohledná kopaná, slavičané vyrovnali hru v poli, ale inkasovali třetí branku od kanonýra Ježka. Vzápětí snížil po Barcuchově dlouhém výkopu Koseček na rozdíl jediné branky a v závěru se již hrál vabank, hosté neproměnili několik šancí a v nastaveném čase inkasovali z penalty. Jinak ale zanechali slavičínští internacionálové v Břestku velmi dobrý dojem a hned po zápase bylo domluveno odvetné utkání se Slováckem v příštím roce na májový den na hřišti ve Slavičíně.

 

 P.Koseček
 
 
 
 
 
 
 

Náhledy fotografií ze složky Slovácko - Slavičín