Jdi na obsah Jdi na menu
 


FK Dubnice - Legendy Slavičín 5:3

22. 9. 2013

Pátek 20.9.2013 - Dubnica nad Váhom

FK Dubnica - Legendy Slavičín 5 : 3

NOVÁ DUBNICA N/VÁHOM: Slováci oplatili Slavičanům červnovou porážku, čest zachraňoval Petr Abrahám

V pátek 20. září 2013 se odehrálo na skvěle střiženém pažitu v Nové Dubnici nad Váhom odvetné utkání družebních měst fotbalových internacionálů. V červnovém duelu na nevšovském hřišti, byli úspěšnější domácí, kteří po tuhém boji porazili slovenský tým v poměru 4:3. Slováci slibovali hned po utkání odvetu i s úroky, což se jim také v odvetě dařilo hned od začátku.

 Internacionálové FC TVD totiž působili na hřišti velmi ospalým dojmem a ani kvalitní sestava si něvěděla rady s útočnými výpady domácího týmu. Slováci postupně navyšovali své skóre až na hrozivých 5:0, pak se přece jen hráči FC TVD alespoň trochu probudili a zkorigovali stav zápasu na přijatelných 3:5 z jejich pohledu. Hattrickem se blýskl nejlepší kanonýr slavičínského týmu Petr Abrahám. Další zápas odehrají internacionálové FC TVD 5. října 2013 v Bylnici a 20. října 2013 je čeká utkání ve Vlachovicích. V závěru října by ještě měli sehrát exhibiční utkání při otevírání nové umělky na hrádeckém hřišti.

MFK Nová Dubnica - FC TVD Slavičín 5:3
Branky FC TVD: Abrahám 3

Sestava FC TVD: Baklík - Argaláš, Šándor, Haraga, Málek, Adámek, Hnilo, Strnad M., Smolek, Váňa, Dorůšek, Both, Abrahám, Valenta a Frýželka