Jdi na obsah Jdi na menu
 


FC Bylnice - Legendy Slavičín 2:3 ( 1:0 )

18. 7. 2010

Bylnice 17.7.2010

 

Branky : Murka P., Spáčil R. – Dorůšek M., Abrahám P. a Both M.

 

V Bylnici na hřišti pod strání se utkalo domácí mužstvo FC Bylnice se soupeřem ze Slavičína od 17.30 hodin. Přestože počasí a teplota v době začátku zápasu  ukazovala spíše na koupání ( 34°C)  než fotbalový zápas, tak se hrál zápas vysoké kvality. Hosté přijeli k zápasu značně omlazeni aktivními hráči ( Hnilo, Both,Dorůšek, Ptáček ) a chtěli zápasovou bilanci trochu srovnat s domácím mužstvem Bylnice. Domácí naopak nastoupili  ve značně okleštěné sestavě- chyběli Dorňák,Pecl,Červenka,Lysák,Lukaštík,Macháč.... 

Začátek zápasu vyšel lépe domácímu týmu, který soupeře zaskočil aktivním napadáním rozehrávky a vytvořil si tak více příležitostí ke vstřelení branky. Pohledné kombinace na jeden dotek předváděla domácí záloha dirigovaná výborným Petrem Murkou a po jedné z takové  útočné akci domácí poprvé skórovali střelou z dálky právě Mukou 1:0. Tak i skončil první poločas, ikdyž šance na vstřelení branky měla ještě obě mužstva. Za zmíňku určitě stojí pěkný střelecký pokus Petra Murky nůžkama  přes hlavu . V prvním poločase ještě musel přesný rozhodčí nařídit osvěžení hráčů, aby zabránil zdravotním problémům z přehřátí.

Ve  druhém poločase se podařilo domácím po chybě hostující obrany přidat druhý gól po samostatném úniku Robina Spáčila a zdálo se, že soupeř rezignuje, ale opak byl pravdou. Slavičín začal hrát více do předu a velkým tlakem na obranu domácích si  začal  více vytvářet šance na vstřelení branky, což se taky povedlo.  10 minut před kocem zápasu dokázali hosté srovnat na 2:2 po brankách Dorůška a Abraháma. Minutu před úplným koncem pak rozhodli hosté zápas ve svůj prospěch brankou Milana Botha 2:3.

Zápas s přehledem odřídila dvojice rozhodčích ze Slavičína – Herák-Belžík S.

Závěrem je třeba říct, že zápas měl přes těžké podmínky ( vysokou teplotu ) výbornou úrověň a že zvítězilo šťastnější mužstvo Slavičína, které právě zařazením mladších hráčů zvitězilo fyzickou převahou v závěru zápasu, kdy domácím naopak síly značně ubývali a  mohli tak litovat neproměněné šance z prvního poločasu.

 

Sestavy mužstev

 

  Slavičín : Švach P. – Argaláš L., Haraga F.,Smolek J.,Majc O.,Divila J.,Hnilo T.,Both M.,Ptáček P.,Dorůšek M. a Abrahám P.

 

FC Bylnice : Macek J. – Caletka R., Strnad A., Morávek R., Ščuglik O., Slováček J., Řepa F.,Murka P., Bartozel J., Křek J. a  Spáčil R. 

 

 A.s.

 

  

   Foto – viz níže fotogalerie a další na :

      http://lolas.rajce.net/Foto_Bylnice-Slavicin_17.7.2010

 

 

Náhledy fotografií ze složky Bylnice - Slavičín 17.7.2010