Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bylnice - Slavičín 3 : 2 - sobota 27.10.2007

28. 10. 2007

BYLNICE : SLAVIČÍN  3 : 2 ( 3 : 0 )

Branky : Lysák P.,Červenka R.,Řepa F. - Abrahám P. a Málek J.

Ná závěr sezony porážka v Bylnici !

V sobotním závěrečném utkání této sezony jsme podlehli domácí Bylnici 2:3, především zásluhou matného výkonu v 1. poločasu.
Přitom úvod utkání vypadal velmi dobře a dobrou kombinací jsme drželi Bylničany na uzdě a po akco Pavla Fojtíka jsme se také mohli ujmout vedení, ale Prca nepochopitelně namísto přihrávky volil střelu na první tyč.
Ve 20. minutě přišla na 1. chyba v defenzívě a inkasovali jsme laciný gól a vzápětí po další hrubici na hranici našeho vápna jsme inkasovali podruhé, domácí se uklidnili a jejich výkon šel rapidně nahoru a do konce poločasu na hřišti prakticky existovalo jen jedno mužstvo a domácí tým navíc přidal po hlavičce Řepy třetí gól do naší sítě a byli jsme zralí na ručník, navíc rozjetí Bylničané ještě 2x nastřelili brankovou konstrukci naší svatyně.
Do druhí půle jsme přeskupili své řady a na výkonu to bylo hned znát, situace na hřišti se plně vyrovnala a domácí pod dojmem výrazného vedení ve svém tempu rapidně polevili a nám se po brilantní akci Petra Abraháma podařilo skórovat.
Domácí nám opět nastřelili tyčku a břevno a něco chytil i zmrzlý Bakloš a začali jsme si vytvářet také šance, nejdříve nám sudí upřel pokutový kop a za chvíli Kos nastřelil břevno a zkorigovat vývoj utkání se nám podařilo až v poslední minutě, kdy z penalty skóroval Jarda Málek, ale na vyrovnání už nám nezbyl čas. Výkon v první půli byl bídný, ale je třeba pochválit mužstvo, že se ani za nepříznivého stavu nepoložilo a dokázalo zápas zdramatizovat. Chyběl tvůce hry ať už Mira Strnad nebo Ivan Holek a další klíčoví hráči byli omluveni....Bylnice má kvalitní staré pány a opět to prokázala a poděkování jí patří i za korektní vystupování!

Sestavy mužstev :

Slavičín - Baklík M.,Vaněk M.,Málek J.,Heiník Š.,Adámek M.,Argaláš L.,

                Smolek J.,Munster B.,Divila J.,Fibich J.,Koseček P., Fojtík P.,

                Abrahám P.

Bylnice - Kovařík V., Pecl L.,Strnad A.,Červenka R.,Vaněk J., Slováček J.,

                Murka P.Ľysák P.,Řepa F.,Macků R.,Macek P.,Křek J.,

                Dorňák P.,Urban K.