Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bánov - Legendy Slavičín 1 : 6 ( 0:2 )

17. 10. 2016

15.10.2016 - Bánov od 15 hodin

Bánov – Slavičín   1 : 6 (0 : 2)Sokolovič 3x, Abrahám 2x a Váňa

 

Realizační tým - Divila a Kováč, hráčský kádr – Both, Valenta, Majc st., Majc ml., Lukáš st., Lukáš ml., Frýzelka, Argaláš, Málek, Strnad st., Strnad ml., Váňa, Bartoš, Sokolovič, Abrahám, Struhař, Munster, Adámek M.

 

V sobotu 15.10.2016 sehrálo mužstvo legend Slavičína své další utkání v Bánově. Hrálo se za překrásného slunečného počasí na perfektně připraveném trávníku. Po úvodním oťukávání se nejprve osmělili domácí a dvakrát nebezpečně zahrozili, ale obrana Slavičína byla pozorná. Domácí drželi míč a kombinovali, ale po jedné ztrátě a rychlém kontru tvrdě vypálil Abrahám a bylo 0 : 1 a když krátce na to unikl Sokolovič a nedal domácímu gólmanovi šanci bylo to 0 : 2 a domácí upadli do defenzívy.

Ve druhé půli se hrál kombinační fotbal především ze strany Slavičína a domácí stále více ztráceli a chybovali a umožnili Slavičínu navýšit svůj náskok, když se nejprve prosadil Sokolovič tvrdou střelou k tyči a pak Váňa po úniku chytře přehodil domácího brankáře. Domácí se po té přeci jen prosadili a po úniku zaznamenali čestný úspěch. V závěru jim však zcela došly síly a tak mohl uzavřít svůj hattrick Sokolovič a druhou trefu přidat Abrahám.

 
J.v.