Jdi na obsah Jdi na menu
 


18.6.2011 - Zápas S Dunicí

19. 6. 2011

 

Legendy Slavičín - Dubnice nad Váhom SK  1 : 2

 branku Slavičína vstřelil Abrahám Petr

Tradiční souboj starých gard se odehrál na stadionu FC TVD, když do Slavičína přijel výběr Internacionálů Nové Dubnice nad Váhom. Víceméně se však jednalo o výběr Trenčínského kraje, vždyť v mužstvu nastoupilo několik fotbalistů se zkušenostmi z Trenčína, Nemšové nebo staré Dubnice.

Domácí mužstvo bylo před utkáním oslabeno o některé aktivní fotbalisty B týmu (Both, Bartoš aj.), kteří měli ještě povinnosti ve velkém fotbalu. Od úvodu se hrál svižný fotbal, hosté výborně kombinovali a po zásluze šli do vedení. Slavičané mohli v zápětí srovnat stav utkání, ale šance Strnada a Abrháma brankou neskočily.

Ve druhém poločasu slovenský tým pokračoval ve strojové hře a přehrával domácí hlavně v záložní řadě. Po tečované střele šli hráči Dubnice do dvoubrankového vedení a vytvářeli si i další šance. Staří páni FC TVD však nesložili zbraně a po brance Abrháma vsítili kontaktní branku. Vyrovnání na kopačkách měl v závěru Haraga, ale se střelou příliš otálel. Vítězství slovenského celku je tak naprosto zasloužené a Slavičané tak mají před odvetou 2. září 2011 v Nové Dubnici nad čím přemýšlet !

Zápas s přehledem odřídil Belžík Standa, na čarách Švach Petr a Herák Dušan.

Sestava Slavičína :

Ocelík A. - Heiník Š., Pres J., Haraga F., Vaněk M., Málek J., Pavelka P., Smolek j., Strnad M., Argaláš L., Váňa J., Abrahám P., Divila J. a Valenta Z.

Fotky najdete v příloze ,

více taky na : http://lolas.rajce.idnes.cz/Foto_s_Dubnici_2011/

 A.s.

 

Náhledy fotografií ze složky Zápas s Dubnicí 2011