Jdi na obsah Jdi na menu
 


(109)Zápas v Dubnici

18. 9. 2011

Na páteční odpoledne 9.září si naplánovali své odvetné utkání Internacionálové FC TVD Slavičín a družebního města z Nové Dubnice nad Váhom. V květnovém duelu ve Slavičíně byli úspěšnější hosté, kteří vyhráli 2:1 a tak měli Valaši Slovákům co oplácet.

Zápas v Dubnici začal minutou ticha za tragicky zesnulé hokejisty Lokomotivy Jaroslavl. V úvodu se lépe pohybovali domácí, kteří zazdili dvě vyložené šance. Slavičané se pomaličku osmělovali a hrozili z nebezpečných kontrů. Ten první ještě Váňa neproměnil, ale napodruhé už byl úspěšný. Vzápětí přidal utěšenou střelu Munster a hosté vedli už o dvě branky. Do půle Dubnica nastřelila ještě tyčku, ale na dvougólovém vedení Slavičanů se před odchodem do kabin nic nezměnilo.

Druhý poločas začali Slováci náporem, ale rychlé branky Hnila a Váni rozhodly prakticky o celém utkání. Domácím se podařilo vsítit branku, ale Slavičané odpověděli další, v pořadí již pátou brankou. V závěru završil svůj hattrick Váňa, poté domácí tým nedal penaltu, aby v úplném konci snížil na konečných 6:2 pro slavičínské fotbalisty. Ti předvedli na Slovensku velmi dobrý výkon a několikrát do šroubku rozebrali obranu domácích. Po utkání následovalo přátelské posezení obou celků a mužstva navštívil i primátor Nové Dubnice nad Váhom.

Internacionálové MFK Nová Dubnica nad Váhom vs Internacionálové FC TVD Slavičín 2:6 (0:2)

Branky Slavičína : J. Váňa 3, Br. Munster, P. Koseček a T. Hnilo