Jdi na obsah Jdi na menu
 


Internacionálové Slavičína se v pátek představí na Slovensku

Legendy FC TVD hrají v pátek 28.8.2015 od 17,30 hodin tradiční mezinárodní utkání v družebním městě Slavičína Nové Dubnici nad Váhom !

Tradiční mezinárodní zápas v den SNP se odehraje v pátek 28.8. 2015 na útulném stadiónku v Nové Dubnici nad Váhom. Ta je už léta družebním městem Slavičína a několik let se navzájem potkávají i fotbalové legendy obou týmů. V minulém roce se hrálo nejdříve v Nové Dubnici a Slavičané si přivezli ze Slovenska cennou výhru 3:2 - více o utkání najdete zde - http://www.regionvalassko.cz/aktuality4_zobraz.php?lang=1&id=385&akt=597&page=20

 

V září se hrála ve Slavičíně na umělce odveta a tentokrát Slováci přivezli omlazený celek s řadou bývalých ligistů a Valachům vše vrátili i s úroky a v Hrádku vyhráli 5:1. Páteční utkání v Nové Dubnici začíná v 17,30 hodin a Slavičané k zápasu cestují bez několika opor, chybět budou Petr Lukáš, Filip Haraga, Tomáš Hnilo, Jiří Váňa a Miloš Vaněk. Kádr FC TVD je však dost široký a příležitost v utkání dostanou další hráči. Odvetné utkání by se mělo koncem hrát v září ve Slavičíně, záleží ale hlavně i na počasí a jaké budou terény.

kos-

 
 

Náhledy fotografií ze složky Foto Legendy 2015