Jdi na obsah Jdi na menu
 


Legendy Slavičín : Dolní Počernice

13. 6. 2023

Legendy FC TVD Slavičín – Stará garda Dolní Počernice 6:4 (3:0)

Branky: Both 2, Staněk, Zoubek, Šándor, Váňa

Rozhodčí : Koseček Petr

 

Sestava FC TVD Slavičín:

Ocelík – Majc O., Adámek M., Both M., Zoubek T., Staněk R., Skočovský J., Smolek J., Heiník Št., Váňa J., Šándor J., Bartoš R., Valenta Zb., Saňák J.

V sobotu 10. června 2023 se na stadionu FC TVD Slavičín utkaly místní fotbalové legendy s týmem staré gardy z Dolních Počernic. Ta hraje pravidelnou veteránskou soutěž v Praze a tak se utkání hrálo podle pravidel veteránského fotbalu na menší hřiště a branky. Hosté přicestovali na Moravu již v pátek a nejdříve si prohlédli krásy největších moravských lázní – Luhačovic a v sobotu absolvovali i prohlídku Slavičína.

 

V první půli byl k vidění svižný fotbal, domácí tým ji vyhrál nakonec o tři branky. Hosté si vypracovali množství příležitostí, ale brankář domácího celku Aleš Ocelík je přiváděl k zoufalství. Domácí tým v zakončení efektivnějším týmem a těžil ze spolupráce stále aktivních fotbalistů Rudimova – Milana Botha a Tomáše Zoubka.

 

Ve druhém dějství domácí postupně navyšovali svůj náskok, hosté z Prahy byli stále v koncovce bezradní. V závěru duelu se přeci jen dostali ke slovu i hosté a svoji porážku dokázali zmírnit. Zápas tak skončil výhrou domácího týmu, ale v odvetném duelu na podzim v Praze, je bude čekat těžká šichta. Pražský tým se po třídenním turné na Valašsku na ně určitě lépe připraví. Po utkání následovalo společné posezení obou celků u dobrého gulášku, slivovičky a piva a nechyběly ani zpěvy sobotní.

Tento zápas se odehrál s podporou Města Slavičína !

 

 

Náhledy fotografií ze složky Dolní Počernice 2023