Jdi na obsah Jdi na menu
 


Legendy Open 2023

7. 9. 2023

Ve Slavičíně proběhl již 15. ročník tenisového turnaje Legendy open

V sobotu 2. září 2023 proběhl na antukových kurtech ve Slavičíně patnáctý ročník tenisového turnaje ve čtyřhře místních fotbalových Legend. Ideální počasí přílákalo do prostor slavičínského sportovního areálu Oáza celkem sedm dvojic. Nechyběla zde tradiční bratrská dvojice Milan Ptáček ml. - Petr Ptáček z Brna, litvínovský tenista Libor Matějovič či španělský hráč Ruben Rodriguez Barrio. Akce byla zároveň spjata s oslavou sedmdesátých narozenin Rosti Fryzelky z Vlachovic.

Schéma turnaje bylo při účasti sedmi dvojic jasné a hrálo se na jeden set, systémem každý s každým. Hned v úvodu se odehrálo několik bitev, které se rozhodovaly až v tie-breaku. Favority turnaje bylo třeba především hledat mezi bratry Ptáčkovými a dvojicí Libor Matějovič - Jaromír Smolek. Posledně jmenovaná dvojice nakonec celý turnaj vyhrála bez jediného zaváhání. Druhé místo patřilo bratrům Ptáčkovým. O třetí příčce nakonec rozhodovalo vzájemné utkání a to měla lepší Jan Skočovský - Josef Šandor, než pár Libor Argaláš - Petr Koseček.  Ale i ostatní dvojice předváděly výborné výkony a přítomní diváci se nakonec přišli na své. Po turnaji nechybělo společné posezení a klasické zpěvy sobotní.

Legendy open - turnaj ve čtyřhře - Slavičín:

Konečné pořadí:

1. Jaromír Smolek, L.Matějovič

2. Milan Ptáček ml. , Petr Ptáček

3. Jan Skočovský, Josef Šandor

4. Libor Argaláš, Petr Koseček

5. Milan Both, Ruben Rodriguez

6.-7. Štěpán Heinik, Zdeněk Šiška

6.-7. Olda Majc, Rostislav Fryzelka, Jarda Saňák, Pavol Kováč

 

Fotogalerii z turnaje od Aloise Strnada najdete zde - https://www.rajce.idnes.cz/lolas/album/15-rocnik-legendy-open-a-rosta-70-narozky

 

(-kos-)

 

Náhledy fotografií ze složky 15.ročník Legendy Open a Rostik 70.narozky